SPEL- EN LESIDEEËN VOOR OUDERS EN KLEUTERS THUIS

Van de studenten Lerarenopleiding Kleuteronderwijs Karel de Grote Hogeschool

 

WELKOM!

Over deze blog

Beste lezer(s), 

Het zijn vreemde tijden voor iedereen. Het Covid-19 virus heeft ons land in zijn macht. Het zou goed kunnen dat u thuis zit met zoon, dochter, broer of zus omwille van de opgeschorte lessen. Als kleuteronderwijzers in spé weten we dat dit niet altijd gemakkelijk is.  

Een gepassioneerde student kwam op het idee om een bundel vol activiteiten te maken voor ouders met kinderen thuis. Na een oproep via Facebook sprongen verschillende studenten mee op de kar.  

Wat u in deze blog zal lezen, is het resultaat van enthousiaste derdejaarsstudenten die graag hun steentje willen bijdragen. We hebben zoveel mogelijk ideeën verzameld die binnen de verschillende ontwikkelingsdomeinen voor zowel de jongste als de oudste kleuters liggen. We probeerden ook rekening te houden met materiaal en ruimte, zodat iedereen de kans heeft om iets uit deze bundel te halen.  


Wij wensen jullie veel plezier en hopen dat jullie iets aan onze ideeën hebben.  

Met vriendelijke groeten  


Helen Van Look, June Voeten, Gwen Pieters, Jolien Wissaert, Laura T’Seyen, Jade Lindekens, Famke Bolssens, Lauri Smolders, Margo Henderickx, Martha Van den Bergh, Yolanda Tutenel  

Read More
 

ACTIVITEITENBUNDEL

Download Now

 
Search
 
 

CONTACT

Thanks for submitting!